Okategoriserade

Kall dag

Sitter just nu i sängen och ska kolla igenom en tidning från Hööks som kom idag innan jag ska sova.
Idag så var jag och N iväg till rastgården med våra små för vi tänkte att dom skulle få busa lite med varandra, det blev dock inte riktigt som vi tänkt oss för dom var inte alls intresserade av att leka utan gick bara runt och nosade sen var de så kallt också så vi började frysa efter bara en liten stund haha.

När jag sen kom hem igen så tog jag en lång varm dusch för jag var så fruktansvärt kall och efter duschen tog jag bara på mig myskläder, tog en av dom nya super mysiga filtarna vi köpte igår och satte mig vid datorn och kollade youtube tills R kom hem.
När R kom hem sen så kollade vi film en stund innan vi gick och handlade sen lagade vi mat och käkade och efter de fortsatte vi se film och nu ligger vi här i sängen och ska strax sova, en bra dag om du frågar mig och det ska bli skönt att sova i vår varma säng.

Imorgon ska jag bjuda N på julfika här hemma så ska vi köra cardio lite senare på kvällen, jag ska också se om jag kan hitta en ljusslinga till balkongen och granen och även kolla gardiner.