Okategoriserade

Gårdagens fest

Hej på er.

Igår så hann jag inte skriva så mycket men eftersom att min mobil inte funkar så kunde jag inte skriva, men igår var en grym kväll iallafall.
Började med att vi fick hem lite kompisar vid klockan 8 och så satt vi och förmörkade fram till klockan tio och efter de så hade en av våra kompisar fixat bord till oss på o'learys så vi gick dit, käkade super god mat, drack lite goda drinkar och sen vid kl tolv så drog vi till Harrys och kom inte därifrån förts klockan 2 så gick vi hem, ja tog ut hundarna sen gick vi o la oss.

Nu på morgonen dock var jag helt död och både R och jag sov till klockan 2 vilket vi båda var väldigt chokade över för vi brukar inte sova så jäkla länge men de var väl allt dansande från igår som tog musten av oss haha, så nu sitter jag iallafall här i sängen och ska snart börja göra mig iordning för vi ska snart iväg och käka med Robins familj så ja ska bara dricka massa vatten nu och sen hoppa in i duschen.