Okategoriserade

Yves Saint Laurent Le Cushion Encre de Peau Foundation

Igår fick jag hem min nya foundation från Yves och asså snälla, kan vi bara kolla på den här skönheten ett tag?

Jag beställde hem den i måndags och fick hem den igår tillsammans med lite annat som jag hade tänkt visa er senare och visst, det är en extremt dyr foundation MEN den är verkligen bra också så snälla döm mig inte okej?

Jag har denna iallafall i färgen nr 20 och jag var lite tveksam till om den skulle matcha min hudton men när jag fick hem den igår och provade den så matchade den perfekt, den är också väldigt lätt att jobba med och känns väldigt lätt mot huden och blir inte lika kletig och kladdig som andra foundations kan bli, sen behöver man inte alls mycket för att få en täckande yta och den täcker verkligen ALLT.

Jag hittade denna inne på Eleven och fick ge 565 kronor för denna och som sagt, döm mig inte för att jag köper dyrt smink för det är av bra kvalitet ok?