Okategoriserade

Förlåt

Hej på er igen!

Nu har typ hela dagen gått igen och jag har knappt bloggat någonting men det är inte så lätt utan dator och utan en dator så kan jag heller inte ladda upp bilder från kameran så förlåt så mycket men jag får snart hem min nya dator så då kan jag blogga var jag än befinner mig.

Vi var iallafall iväg till Västerås som ni fick se tidigare men dumma som vi var så käkade vi först så alla butiker hann ju naturligtvis stängas eftersom att det är röd dag men vi fick iallafall jätte god mat, vi käkade på pizzahut och jag valde pasta och R valde en pizza och vi är fortfarande jätte mätta hihi.
När vi kom hem igen så ställde jag mig och hängde tvätt och for fram o tillbaka i lägenheten och städade så nu är jag snart klar men känner nu hur trött jag är så det blir nog sängen snart.