Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Toppen!!!

Tränade innan Robin kom hem och tur var väll det för när han kom hem så hade han med sig en stor cola och sen en kebab till mig och en kebab till honom så vi satte oss och åt och sen efter det så gick jag och köpte lite godis till Robin ( jag äter inte godis ) och som tack för det så ska han nu köpa klänningen som jag vill ha från Nelly så jag är överlycklig just nu att jag ska få den av honom.

En annan rolig sak som blev bestämt idag är att den 18 ska vi åka till Ullared och shoppa och bo i stuga, och som om det inte vore bra nog så ska Julia och Linnea följa med vilket bara gör det ännu bättre, visst jag tycker det är super kul att Robin,Andreas, deras mamma och mormor och morfar också ska följa med men nu kommer jag ha 2 mina bästa vänner med mig 😀

Lämna ett svar

Till startsidan