Okategoriserade

En tyst morgon

Godmorgon på er.

Sitter med vetekudden i knät här framför datorn och har precis vaknat, klockan är bara 7 än så Robin är inte vaken men Hemi däremot är vaken och springer runt och busar som att han hade eld i svansen, det är väldigt tyst här hemma just nu det ända man hör är skrapandet av Hemi när han leker med sitt snöre och Robins lugnande andetag, ganska fridfullt faktiskt.

Idag ska Robin och jag äta ute med hans mamma sen efter det ska vi åka iväg till Västerås och köpa lite saker, jag vet att jag ska in på Ikea och några klädaffärer för jag har verkligen inga kläder just nu som jag kan ha, allt känns så gammalt och det känns som att jag måste få in lite nya saker i garderoben iallafall när det gäller tröjor så det ska jag kolla lite efter idag, sen inne på Ikea så ska jag försöka hitta några snygga påslakan till våra täcken och sen måste jag se mig om efter en ny kudde också så vi får se vad det blir.