Okategoriserade

Skaffa eller inte?

Har funderat en del på att skaffa löshår så att jag kanske ÄNTLIGEN kan få långt hår vilket jag alltid velat haft men som jag aldrig har fått pågrund av att varje gång som jag går till frissan för att färga så vill dom alltid ta bort typ 3-4 cm och det retar mig för mitt hår växer inte precis fort så jag har funderat på att då skaffa löshår men jag är lite osäker på det om det håller bra och så.

Men så vidare till dagen, idag eller jag kan börja med att skriva att just nu så sitter jag här framför dator med huvudvärk och mensverk vilket är en väldigt rolig blandning ska ni veta, men så idag då ska jag försöka ta de så lugnt som möjligt för att jag har så ont och jag fick till o me be Robin plocka upp Hemi till mig nyss när Robin skulle åka till jobbet för att jag har så jävla ont i magen, så det är vad jag ska göra idag, men nu så ska jag dricka upp mitt glas med c-vitamin sen sätta mig i soffan med en varm vetekudde.