Okategoriserade

Kvällstankar

Sitter just nu i sängen fullt påklädd och inga tankar på att sova, Robin ligger redan här bredvid mig och sover och jag har ingen aning om vart Hemi är, han sitter förmodligen i vardagsrummet och tittar ut genom fönstret som han brukar.

Jag kan tycka att det är skönt att sitta uppe lite längre ibland på kvällarna när Robin gått och lagt sig, det blir en så lugn stämning här hemma tycker jag och det är väldigt mysigt, dock så vet jag inte om jag ska jobba imorgon så jag kanske borde försöka sova.

Det kan jag tycka är lite jobbigt när man är vikarie att man inte vet när man får åka och jobba så det e lite trist, fast samtidigt så ska jag inte klaga för jag är glad över mina jobb och jag trivs verkligen på båda ställena, men att inte veta när jag ska jobba är lite trist för då kan man aldrig planera en dag innan.

Robin och jag låg och pratade lite såhär på kvällen innan han somnade och vi pratade lite om att vi kanske ska ta oss en tripp ner till Göteborg och gå på jul på Lisaberg i år och se hur det är, jag har aldrig varit på det men jag har hört av många att det är värt att åka dit, så vi tänkte åka dit då om vi har tid och bo på hotell men jag måste kolla lite med priser och så vad det kostar och när vi skulle kunna åka isåfall.