Okategoriserade

Haters gonna hate

Tänkte svara på lite frågor om mig själv eftersom att jag inte har så mycket mera att skriva om ikväll och jag vill gärna ge er någonting mer att läsa. 🙂

1. Hur lång är du? Jag är 153 cm lång, vet inte precis super lång av mig 😛

2.Hur kommer det sig att du började blogga här på nattstad? Att jag började blogga här på nattstad var faktikst en slump, jag var ute och kollade på lite sidor och då så var den en annan bloggare som hade en blogga här på nattstad så jag flyttade över min gamla blogg hit till nattstad och här har jag vart nu i två år (tror jag)

3. om du fick välja ett land att bo i vilket skulle det vara? Usa.

4. Vilken är din favorit parfym? Jag har faktiskt två favorit parfymer för tillfället och det är Christina Aguilera och sunflowers.

5. Är du bortskämd? Den frågan får jag ganska ofta av er läsare och ja jag är ganska bortskämd av mig vilket jag alltid har varit 😛

6. hur hade du och Robin råd med att köpa/hyra en lägenhet redan innan ni fått jobb? Robin och jag har inte köpt den här lägenheten och vi hyr den inte heller, det är en insatslägenhet som jag fick ärva av mina föräldrar när dom dog, skulle aldrig haft råd med denna lägenhet annars 😛

7. Hur känner du att livet är utan hästar i bilden? Super tråkigt och jag saknar hästarna och ridningen.

8. Vilken storlek har du på kläder? xxs och xs.

9. Hur ser framtiden ut för dig och Robin? Framtiden för mig och Robin ser ljus ut och vi trivs jätte bra tillsammans 🙂

10. Tror du att det är många som är avundsjuka på dig? Jag vet att det finns dom som är avundsjuka på mig och dom som till o med försöker få mig att må dåligt bara för att dom är just avundsjuka på mig men jag försöker att inte bry mig, hater gonna hate.