Okategoriserade

Nattetid

Nattetid hemma hos Robin brukar oftast bestå utav att sitta och kolla film, kolla facebook, blogga och spela, inte jag som spelar dock för jag har den senaste tiden tröttnat lite på det men det är vad Robin gör så jag sitter och försöker underhålla mig själv med film o annat roligt under tiden han spelar så som nu tex. 🙂

Robin tog studenten igår vilket var jätte roligt så de firades med familj, vänner mat presenter och även lite alkohol 😉

Idag så har vi inte gjort så mycket, vi var ner på stan vid klockan 12 och satte in pengar och jag var iväg till apoteket o hämtade ut plåster och sen gick vi hem till pappa och hälsade på lite där Robin också fick en studentpresent av pappa, när vi kom hem igen så satte vi oss bara i soffan och hade det mysigt och kollade på film. 🙂

Så det är vad vi har hunnit göra idag och imorgon blir det antingen till att åka till ikea eller åka och bada i Örebro. 🙂