Okategoriserade

Lycklig!!!!!

Är så himla lycklig just nu, jag har precis tagit studenten, fått reda på att Robin fått jobb och att vi ska flytta ihop om tre månader, kan det bli bättre? 🙂

Studenten var jätte rolig, och nu såhär i efterhand så inser jag att jag kommer sakna skolan lite tyvärr men de gör väll alla någon gång? Så nu blir det bara ut i vuxenvärlden och arbeta förhoppningsvis om jag nu också har sån tur att jag kan få jobb någonstans. 🙂

Idag så var Robin och jag ner på stan med min kära far och ordnade så jag kan använda min klocka som jag fått av honom i studentpresent, påtal om presenter så fick jag massor med bra saker nu tills vi ska flytta, jag fick mycket tallrikar och skålar och ett stort serveringsfat, men även kastruller och formar, fick även en gjutjärnsgryta som Robin blev väldigt glad över att jag fick och ett knivställ men jätte många fina och bra knivar i. 🙂