Okategoriserade

Skadad igen,,,

Dåså då var man skadad i ryggen igen, för jävla tråkigt att min rygg inte verkar tåla någonting längre, skadade ryggen igår när vi var på tivolit i stan och har haft jätte ont hela dagen. 😭

På tal om gårdagen så hände det inte så himla mycket, vi åkte som sagt ner till stan och träffade vänner och umgicks med dom och lyssnade på musik, åkte en snabb vända ut till Malmön för att några ville bada sen efter det så åkte vi tillbaka till stan där det fortfarande var fullt ös, vi dansade och lite så innan det var dags att åka hem, vi åkte till Kolsva och lämnade av Adde Madde och Toma hemma hos sig innan Robin och jag kunde åka tillbaka till Köping och Macksta för att äntligen få lite  lugn efter en lång kvälla ute.

Idag så var vi iväg igen till Västerås och inne på ikea så hittade jag äntligen ett par lådor som jag vill ha som man kan ha i byrån, annars har de inte hänt så mycket idag, Robin var ute och sprang med sin bor vid klockan 8 så då tog jag med Zola på en promenad och nu när vi har duschat så ska vi kolla film innan vi ska sova.^^