Okategoriserade

Avundsjuka

Bara för att det går dåligt för någon annan betyder det inte att det går bättre för en själv. Om någon annan blir rikare blir ju inte jag fattigare för det, eller hur? Det finns alltid någon som har det bättre/sämre än en själv. ALLA mår bättre av att skita i hur andra har det, men så finns det vissa som envisas med att göra sig själva missnöjda med sitt eget liv genom att fokusera på andras. Och dom gör livet jobbigt för andra också *suck*. 

Just nu har jag de här problemet och jag har försökt lösa det men den andra personen som är inblandad i detta verkar absolut inte vilja lösa det så nu tänker jag göra som jag velat göra från första början, jag skiter bara i den här personen helt enkelt för det finns inget mera jag kan göra nu, enligt den här personen så är jag tydligen också bara en besserwisser så fuck it jag behöver inte människor i mitt liv som tror så om mig de klarar jag mig faktiskt utan^_^