Okategoriserade

Träning

Har äntligen börjat komma igång igen med träningen och shit vad skönt det är!! 😀 

Har inte kunna gjort så mycket nu på senaste tiden på grund av min rygg men  nu kan jag äntligen börja träna igen 😀Vad händer idag då? Idag vet jag inte riktigt vad som händer jag är ju ledig idag så har inte så mycket för mig, sitter just nu och kollar på film men ska snart gå ut och gå hade jag tänkt sen får vi se vad som händer senare idag när Robin kommer hem 🙂

Helgen var helt okej antar jag, hade inte så stor lust att göra någonting med hängde me på allting iaf för att inte bli sittandes inomhus i de fina vädret som var.

Med tanke på vad som hänt mellan mig o en person i mitt o Robins umgänge så försökte jag bara sitta me och hålla tyst för att inte börja bråka med den här personen igen, men kvällen gick som tur var snabbt och senare på kvällen så gick jag o Robin hem igen och kollade på film och hade de mysigt tillsammans.

Igår så gjorde vi inte så mycket, vi vaknade, drog ner på stan och käkade sen gick vi hem till Robins pappa och jag satte mig o kollade tv och Robin satte sig och spelade, sen när hans pappa kom hem på kvällen så beställde vi en familjepizza och satt i vardagsrummet och åt o kollade på tv tillsammans, efter de så åkte jag och Robin hem till hans mamma och när vi kom fram så upptäckte vi att Robin hade en stor buckla på taket på sin bil och att de hade varit några som gått på bilen och ni kan ju gissa om Robin blev arg efter att vi kom hem och Robin visat sin pappa vad som hänt med hans bil så gick vi in och Robin satte sig igen vid datorn och spelade och jag satte mig och läste lite sen efter de innan vi skulle sova så la vi oss tillsammans i sängen och kollade på film 🙂