Okategoriserade

Dyra kostnader

Jag satt i soffan idag och pratade lite med Robin om vad han tycker om allt dehär med flytten och de idag för han vill nästan aldrig prata om det, men jag tycker att det är ganska viktigt att prata om det för även om de kanske är lite jobbig att prata om det så är det något som måste göras, vi var även iväg hem till Robins mamma idag och pratade lite om det och hon verkar väldigt villig till att prata om det och att tex följa med och handla möbler och sånt vilket jag känner är en väldig lättnad för de betyder att hon inte har någonting emot att vi flyttar, visst vi är båda över 18 men de känns ändå bra att föräldrarna är med på det  😀

Dock så har både jag och Robin insätt nu att de är dyrt att flytta hemifrån och dyrare kommer de bli sen med mat, bil, försäkringar, hyra och nöjen och jag läste på en sida att kostnader för allt detta i månade kan ligga upp på 12,000 så det kommer bli väldigt mycket sparande för våran del tror jag x)