Okategoriserade

Tuvstarr

Idag kommer min dag bli ganska lång och tråkig, iaf fram tills jag ska träffa Robin vid klockan fyra.

Jag har pluggat hemma idag och gjort klart ett arbete som jag gjort om Tuvstarr, för er som inte vet vad det är så kan jag berätta att det är en målning som är gjord av Jhon Bauer, vi fick i uppgift till esteten att måla ett känt konstverk och sedan skriva om det så då valde jag tuvstarr, grejen var bara den att vi inte skulle måla precis så som målningarna ser ut utan vi skulle ändra någonting i bilden alltså göra en parafras, jag kom inte på vad jag skulle ändra i min målning i början men sen kom jag på vad jag skulle ändra och det fick bli att jag målade en colaburk istället för tuvstarr i målningen och det blev faktikst väldigt bra och som tur är så hade jag Robin med mig förra veckan till lektionen som hjälpte mig göra ett foto av min målning i photoshop så nu är ja äntligen klar med det 🙂