Okategoriserade

Sjuk i en vecka,,,,

Hej mina kära läsare 🙂 Hur mår ni? 🙂

Själv så mår jag inte allt för bra just nu då jag har vart sjuk sen förra torsdagen 🙁 

Förra torsdagen sov jag över hos Robin och morgonen därpå så var båda lite snuviga och hostiga men sen bröt det ut rejält 🙁 Både jag och Robin fick feber och blev säng liggandes hela lördagen och halva söndagen, jag har vart hemma från skolan nu i tre dagar för att jag har hosta och snuvig, hoppas verkligen att jag blir bättre innan lördag då jag o Robin har 7 månader, för jag vill inte vara sjuk då 🙁

Så det är vad jag har haft för mig dom senaste dagarna, jag har bara legat hemma i min säng och försökt bli frisk vilket jag tydligen inte verkar bli, jag har gått ner i vikt också under dom här dagarna, från 48 kg till 44 kg hitills, vilket man kan tolka som både bra och dåligt då jag egentligen vill väga 40 kg men samtidigt så vill jag inte gå ner i vikt när jag är sjuk :/

Jag funderar på om jag har något mera att skriva om men det har jag tyvärr inte, jag hoppas iallafall att ni mår bättre än mig 🙂 

Nu ska jag stoppa ner mig i sängen igen och lyssna på lite musik, ha det bäst!! / Pauliina<3