Okategoriserade

Världshistoriens sämsta bloggerska,,,

Hej på er!

Mår ni bra? 🙂 Själv så mår jag bra just nu för första gången nu på en hel vecka vilket känns väldigt skönt 🙂

Idag regnar det här i Köping så det finns inte så mycket att göra, inte för att jag brukar göra så mycket när jag är hos pappa men ändå 😛 Jag vet en sak som jag måste göra iaf och de är att åka ut till Macksta och mata min galna katt, sen ska jag kanske försöka tvinga pappa att åka med mig till Västerås, känns verkligen som att jag behöver komma ut nu efter att bara legat hemma 😛

Jag har insett att jag är en jätte dålig bloggerska :/ Iaf nu på senaste tiden så har jag verkligen vart hemskt dålig, men eftersom att jag inte mår så bra så blir de bara så, men jag skriver när jag har lust och tid till det, egentligen så borde jag skriva varje dag som jag gjorde förut men de händer inte så mycket i livet när man bara ligger hemma, så finns inte så mycket att skriva om tyvärr :/

De var allt jag hade på hjärtat idag och ja ber om ursäkt för att de ja skriver om just nu e knas men tack iaf för att ni stannar kvar :*

Här kommer en ny cover!! Ni får ha de så bra!!