Okategoriserade

Jag var som godis åt mobbarna

Från förskolan till mellanstadiet blev jag mobbad för jag var anorlunda, jag blev retad över att jag hade glasögon och inte ville vara som alla andra, under nästan hela mellanstadiet så skämdes jag för att jag hade glasögon, så jag använde dom inte när någon såg mig för att jag skämdes så mycket över det, under hela mellanstadiet så var jag mest för mig själv för jag inte ville vara med någon, jag trivdes med att vara ensam, jag pratade inte äns med någon i min klass för jag kände att jag inte passade in med dom och deras umgänge, det gick rykten om mig om att jag var mobbad, det snackades massa skit om mig men folk fattade inte att jag bara ville vara ensam, jag kommer ihåg att min fröken skrev i mitt betyg en gång att jag var en ensam varg och att jag kanske behövde någon att prata med, någonting som gjorde mig jätte arg, jag hade ju valt att vara själv, jag ville inte vara med någon varför fattade ingen det?

Nu på gymnasiet så har allting förändrats, jag vågar ha glasögon och jag har fått bättre självfötroende och tar ingen skit längre, min klass är grym och jag älskar dom alla<3