Okategoriserade

Trött shey.

Himmel vad en veck går fort, känns som att det var måndag igår Oo

Har varit hos Tina Svane denhär veckan och gjort min praktik ihop med Emma och Madde, tanken var att vi skulle vara i Norrköping på dressyrhoppet men så blev det inte, vi tänkte om när vi kom dit så vi stannade bara en dag innan vi åkte hem igen,  kännde att vi inte fick göra så mycket där och nu när vi är hos Tina så jobbar  vi på ren svenska arsle av oss 😛

 

Just nu sitter ja hemma hos Emma medans hon är i stallet och ser efter Commander, jag har bott hos Emma nu snart en vecka och jag kunnde inte valt något bättre ställe att bo på medans mamma är i Grekland 😛

Men som sagt så är vi nu hos Tina och jobbar för fullt så idag när vi kom hem så ar jag så trött så jag kunnde nog ha somnat stående, får försöka somna tidigare ikväll för imorgon ska vi upp klockan sex igen och ut till KRK och jobba från klockan sju till klockan fyra, får se hur de blir, ha de bäst! /Pauliina